Altijd 2 jaar garantie
Gratis verzenden vanaf 99 euro
Altijd de beste deals

Refurbished Apple Watch Series 4 44mm rosé

Productomschrijving
De Apple Watch is een onmisbare gadget voor de echte Apple liefhebber. Door het mooi afgewerkte design, de vele functies en de comfortabele fitting is deze Apple Watch al meerdere malen als beste Watch uit de bus gekomen. De veelheid aan sensoren zorgen ervoor dat ook nu je yoga oefeningen worden gedetecteerd en dit allemaal doe met een Apple Watc...

De Apple Watch is een onmisbare gadget voor de echte Apple liefhebber. Door het mooi afgewerkte design, de vele functies en de comfortabele fitting is deze Apple Watch al meerdere malen als beste Watch uit de bus gekomen. De veelheid aan sensoren zorgen ervoor dat ook nu je yoga oefeningen worden gedetecteerd en dit allemaal doe met een Apple Watch Series 4 van 44mm met de kleur van rosé met sportbandje. Naast het detecteren van je yoga oefeningen geeft de Series 4 ook een melding als je een te hoog of een te lage bloeddruk hebt en kan hij zelfs detecteren wanneer jij een val maakt. Wanneer jij vervolgens langer dan 1 minuut stil blijft te liggen wordt er een melding verstuurt naar een door jouw uitgekozen persoon en wordt deze op de hoogte gesteld van je situatie. Het is een functie die je nooit zou willen gebruiken maar mocht je onderdeel zijn van een kwetsbare doelgroep dan is het wel fijn dat zo’n functie bestaat. Dit product wordt geleverd met deadapter. Deze Refurbished Apple watch is grondig getest en gecontroleerd en werkt technisch perfect.

Good to know

Alle accessoires functioneren zonder beperking en kunnen lichte gebruikssporen hebben. Bij de beoordeling van de producten vervangen we accessoires, zoals de oplaadkabel, indien nodig door gelijkwaardige producten (eventueel van andere leveranciers).

De kleur van het horlogebandje kan afwijken van de foto. Je kunt niet kiezen voor een bepaalde kleur horlogebandje. 

Productspecificaties

Model
Apple Watch series 4
Scherm
OLED
Kastgrootte
44mm
Kleur behuizing
Rosé

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Apple Watch Series 4 44mm rosé
Apple Watch Series 4 44mm rosé

...

...

Op voorraad
€239,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »