Altijd 2 jaar garantie
Gratis verzenden vanaf 99 euro
Altijd de beste deals
Notice textNotice text mobileLees meer

Disclaimer

Algemeen
TiF (Kamer van Koophandel 60150661), hierna te noemen theifactory.nl, verleent u hierbij toegang tot theifactory.nl (de Website) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. theifactory.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte Aansprakelijkheid
theifactory.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met theifactory.nl.

Auteursrechten 
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij theiFactory.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van theifactory.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Account block title

Account block text

Service main title

Call us

Text Call us

E-mail

Email us

Email us text

Social media

Socials

Review LogoWij scoren een op

Tif | theifactory.nl

Herman Heijermanslaan 4
2741 NL Waddinxveen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL853785296B01
60150661

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »