• Lorem ipsum
Veelgestelde vragen
Algemeen
Is het veilig en betrouwbaar om bij theifactory.nl te bestellen?

Ja, theifactory.nl is jaren lang een expert op het gebied van in- en verkoop van gebruikte Apple producten. Bovendien hebben wij een uitstekende beoordeling op de onafhankelijke reviewsite. 

Kan ik ook nieuwe Macs bestellen?

Voor nieuwe Macs kunt u telefonisch of via het contactformulier een offerte aanvragen. 

Krijg ik een factuur bij mijn aankoop?

Je ontvangt altijd een factuur per email. Indien je tijdens het afrekenen je bedrijfsnaam invoert, ontvang je een btw-factuur op naam. De gegevens voor de btw-factuur kun je invullen tijdens het bestellen.

Is het mogelijk om langs te komen en een product te bekijken?

Op afspraak is het mogelijk langskomen het product te bekijken. Wij adviseren je wel op het product vrijblijvend via onze website te bestellen voor je een afspraak maakt. Zo voorkom je dat het product in de tussentijd verkocht wordt. 

 

 

Garantie
Krijg ik garantie op mijn aankoop?

theifactory.nl staat voor een uitstekende service. Dit betekent dat op onze Apple producten standaard 2 jaar garantie zit, tenzij anders aangegeven. Bij elke product in onze webshop is garantietermijn aangegeven. 

 

Kan ik mijn bestelling annuleren en retourneren?

Wettelijk gezien heb je een herroepingsrecht van 14 dagen. Bij theifactorty.nl geven wij je 30 dagen bedenktijd. Binnen 15 dagen heb je de mogelijkheid om het product aan te melden, waarna je daarna nog 15 dagen de tijd hebt het product te retourneren of om te ruilen voor een ander product. 

 

Zit er garantie op de batterij?

Op de batterij geven wij altijd 12 maanden garantie.

Contactgegevens
  • Herman Heijermanslaan 4
  • 2741 ZJ, Waddinxveen
  • Nederland
  • btw-nummer: NL853785296B01
  • Bank: NL11 INGB 0006 4639 02
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden