Altijd 2 jaar garantie
Gratis verzenden vanaf 99 euro
Altijd de beste deals

Refurbished MacBook Pro Retina 13 inch 2,6 GHz i5

Productomschrijving
De Apple MacBook Pro Retina 13 inch is een pareltje. Deze macbook kan je overal mee naartoe nemen en is krachtig genoeg om foto's en video's te bewerken. Met de flashopslag is de MacBook vele malen sneller dan de gewone 5400 rpm laptop harde schijf. Alles wat je doet, gaat sneller en vloeiender.  Op het ultascherpe Retina scherm zien kleuren er ...

De Apple MacBook Pro Retina 13 inch is een pareltje. Deze macbook kan je overal mee naartoe nemen en is krachtig genoeg om foto's en video's te bewerken. Met de flashopslag is de MacBook vele malen sneller dan de gewone 5400 rpm laptop harde schijf. Alles wat je doet, gaat sneller en vloeiender. 

Op het ultascherpe Retina scherm zien kleuren er helder en natuurlijk uit. Het scherm vermindert weerspiegelingen. Het hogere contrast maakt zwart zwarter en wit witter. En alles daartussenin is rijk en levendig. Dankzij de IPS-technologie heeft het scherm een kijkhoek van 178 graden, dus je kunt het verschil vanuit nagenoeg elke hoek zien. En wat je ziet is bepaald niet mis. 

Met de Thunderbolt 2-poort kun je apparaten en beeldschermen eenvoudig en makkelijk aansluiten op je MacBook Pro. Daarnaast heeft de MacBook Pro 2 USB 3.0 poorten waarmee je zowel je USB 3.0- als USB 2.0 apparaten op kunt aansluiten. Met een paar aansluitingen verandert je MacBook Pro zo in een werkstation.

De MacBook Pro heeft een volledig formaat toetsenbord met achtergrondverlichting. Dankzij het grote trackpad met Force Touch manoeuvreer jij makkelijk door bestanden, foto's en internetpagina's. De trackpad ondersteunt force-klikken, versnellen, drukgevoelig tekenen en Multi-Touch bewegingen. Ondanks dat de MacBook Pro 13 met Retina-display slechts 1,8 cm dun is zit er een batterij in die lang mee gaat en zorgt voor veel plezier.

Kortom, wees dus slim en bespaar veel geld door te kiezen voor een Refurbished MacBook Pro Retina 13 inch van theifactory.nl.

Productspecificaties

Model
MacBook Pro Retina
Scherm
13.3 inch
Processor
Intel DualCore i5 2,6 GHz - Turbo Boost 3,1 GHz
RAM Geheugen
8GB

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

MacBook Pro Retina 13 inch 2,6 GHz i5
MacBook Pro Retina 13 inch 2,6 GHz i5

Procesor.: Intel DualCore i5 2,6 G...

Procesor.: Intel DualCo...

Op voorraad
€529,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »